Hjemmebehandling og Palliativ behandling.

Du kan få behandling i eget hjem. Det er et tilbud til patienter, der ikke har mulighed for at komme på klinikken. Har du en henvisning, ordinerer lægen hjemmebehandling på henvisningen.

Ved hjemmebehandling betales et kørselstillæg ud over de almindelige takster. Tidsbestilling foregår telefonisk til klinikken, hvorefter en af vores udekørende fysioterapeuter ringer dig op og aftaler et tidspunkt der kan passe dig.

Fysioterapi til den uhelbredelige patient. Palliativ fysioterapi.

Har du eller din pårørende brug for hjælp i den sidste tid? Vi hjælper dig med håndtering af smerter, symptomer eller andre fysiske udfordringer, der kan opstå når man er uhelbredelig syg? Vi har en specialuddannet fysioterapeut, der kan hjælpe dig i hjemmet.

Palliativ betyder lindrende. Vi arbejder tæt sammen med pårørende og øvrige faggrupper, for at yde bedst mulig hjælp til dig.

Kontakte klinikken på telefon 45872014, hvorefter du vil blive ringet op af fysioterapeuten, der er specialuddannet inden for området.

Reglerne for dækning af palliativ fysioterapi varierer fra kommune til kommune. Kontakt derfor venligst din egen læge for yderligere oplysninger om dækning.

Bestil tid på tlf. 45 87 20 14 Bestil tid Online
To top